Siirry sisältöön

Saavutettavuusseloste

Tämä saavutettavuusseloste koskee Naantalin Energia Oy:n palvelua www.naantalinenergia.fi ja on päivitetty 22.09.2020. Tämä verkkosivusto on julkaistu vuonna 2014 ja sitä koskee laki digitaalisten palvelujen tarjoamisesta, jossa edellytetään, että julkisten verkkopalvelujen on oltava saavutettavia.

Palvelun saavutettavuuden on arvioinut ulkopuolinen asiantuntijaorganisaatio.

Digipalvelun saavutettavuuden tila

Verkkosivusto vastaa pääosin saavutettavuusvaatimusten tasoa A ja AA.

Ei saavutettava sisältö

Verkkosivusto ei ole vielä kaikilta osin vaatimusten mukainen ja sivustolla on havaittu ainakin tässä kappaleessa listatut puutteet. 

Lisäksi verkkosivusto sisältää liitetiedostoja (pdf, doc), joista kaikki eivät muotonsa vuoksi ole saavutettavia. Ei-saavutettavia liitetiedostoja on osa ennen 23.9.2018 julkaistuista tiedostoista, jotka eivät ole digitaalisten palvelujen tarjoamisesta annetun lain vaatimusten piirissä. Jos haluat tiedot saavutettavassa muodossa, ota meihin yhteyttä!

Hallittava: Yläpalkin valikko ei ole käytettävissä näppäimistöllä

Saavuttamaton sisältö ja sen puutteet

Sivuston yläpalkin valikko ei ole käytettävissä näppäimistöllä. Tämä ei kuitenkaan estä sivuston käyttöä näppäimistöllä, sillä siirtymällä pääsivulle, aukeaa sivulla sivuvalikko, josta on mahdollista siirtyä kyseisen sivun alasivuille.

Saavutettavuusvaatimukset jotka eivät täyty

2.1.1 Näppäimistö

Yhteystiedot saavutettavuuspuutteista ilmoittamiseksi

Jos havaitsit muita, tässä selosteessa raportoimattomia saavutettavuuspuutteita, voit ilmoittaa niistä sähköpostilla osoitteeseen asiakaspalvelu a naantalinenergia.fi

Valvontaviranomainen

Jos huomaat sivustolla saavutettavuusongelmia, anna ensin palautetta meille eli sivuston ylläpitäjälle. Vastauksessa voi mennä 14 päivää. Jos et ole tyytyväinen saamaasi vastaukseen tai et saa vastausta lainkaan kahden viikon aikana, voit tehdä ilmoituksen Etelä-Suomen aluehallintovirastoon. Etelä-Suomen aluehallintoviraston sivulla kerrotaan tarkasti, miten ilmoituksen voi tehdä ja miten asia käsitellään.

Valvontaviranomaisen yhteystiedot

Etelä-Suomen aluehallintovirasto

Saavutettavuuden valvonnan yksikkö

www.saavutettavuusvaatimukset.fi

saavutettavuus a avi.fi

puhelinnumero vaihde 0295 016 000

Ota yhteyttä