Sähkön myyjämme esittäytyy

Karri Jokinen aloitti Naantalin Energian sähkön myyjänä huhtikuussa. Hänen tehtäviinsä kuuluvat muun muassa asiakassuhteiden ylläpito ja kehittäminen, sähkön myynti kotitalouksille ja yrityksille sekä myynnin seuranta ja kehitystyö.

Karrilla on lähes 20 vuoden kokemus myyntityöstä. Hän on aikaisemmin työskennellyt erilaisissa myynnin tehtävissä muun muassa kodinkone- ja elektroniikka-alan yrityksissä. Ensimmäiset kuukaudet Naantalin Energialla ovat sujuneet mukavasti.

– Fiilis jo heti ensimmäisten työpäivien jälkeen oli todella hyvä! Täällä on mukavat työkaverit ja avoin ilmapiiri.

– Olen päässyt tekemään jo sähkönmyyntisopimuksia asiakkaille ja muutama aurinkosähköpakettikin on mennyt. Olen myös suorittanut Sähkön vähittäismarkkinoiden perusteet -kurssin, osallistunut energia-alan koulutuksiin ja oppinut käyttämään alalla käytössä olevia erilaisia ohjelmia. Olen oppinut paljon sähkön myynnistä ja siihen liittyvistä asioista, ja sähkön hankintakin on tullut tutuksi. Paljon on kuitenkin vielä opittavaa.

Karri toivottaa kaikki uudet ja vanhat asiakkaat tervetulleeksi juttelemaan parhaista sähköratkaisuista.

– Autan mielelläni kaikissa sähkön myyntiin ja sähkösopimuksiin liittyvissä asioissa sekä kotitalouksia että yrityksiä. Jos olet kiinnostunut myös aurinkosähköstä tai ilmalämpöpumpuista, niin rohkeasti yhteyttä vaan.

– Naantalin Energia on paikallinen sähköyhtiö. Meillä on ammattitaitoinen porukka täällä töissä ja paikallisuus todella näkyy. Tunnemme asiakkaamme hyvin ja meiltä saa myös henkilökohtaista palvelua. 

Karri asuu itsekin Naantalissa. 

– Meitä on perheessä neljä, minä, vaimo ja kaksi lasta. Naantaliin olemme muuttaneet vuonna 2001. Ensin asuimme Luonnonmaalla ja nykyään omakotitalossa Immaisissa.

Vapaa-ajallaan Karri viettää liikunnallista elämää ympäri vuoden. Talvisin hänen harrastuksiinsa kuuluvat laskettelu, retkiluistelu ja avantouinti. Kesäisin Karri rentoutuu veneilyn ja frisbeegolfin parissa.
20180727 093854 Muokattu

Ota yhteyttä!

Karri Jokinen

Puh. +358 447124217

karri.jokinen a naantalinenergia.fi

Ota yhteyttä