Kesäterveisiä Naantalista ja ympäryskunnista

Ne Asiakaslehti Kesatapahtumat


Naantalin Energia on ollut paikalla useissa paikallisissa tapahtumissa kesän aikana. Messukausi avattiin Naantalin venemessuilla toukokuun lopussa. Paikalla oli Naantalin Energian sähkönmyyjä Karri Jokinen.

– Naantalin venemessut olivat kaiken kaikkiaan mukava tapahtuma. Avauspäivänä perjantaina sää suosi kävijöitä hienosti, ja pisteellämme oli vilkasta. Näytillä oli myös yhteistyökumppaniemme tuotteita. Sun Solar Oy:n aurinkopaneelit ja Varsinais-Suomen Vaihtolämpö Oy:n ilmalämpöpumput herättivät paljon kiinnostusta.

Kesäkuussa Naantalin Energia osallistui Silli ja uussi peruni -tapahtumaan Rymättylässä ja Merimaskun Suvilysteille.

– Silli ja uussi peruni -tapahtumassa oli hyvä tunnelma, kyseessä on mukava perinteinen ja lämminhenkinen päivä. Asiakkaita puhututtivat sähkön siirtohinnat.

– Suvilysteillä taas uusi tuulisähkötuotteemme kiinnosti asiakkaita selvästi. Se herätti mielenkiintoista keskustelua hiilijalanjäljestä.

Heinäkuussa Naantalin Energia osallistui kahteen tapahtumaan: Jaakon Markkinoille Rymättylässä ja Unikeonpäiville Naantalissa.

– Jaakon Markkinoilla oli paljon ihmisiä liikenteessä, ja aurinko lämmitti mukavasti koko päivän. Myös Sun Solar oli jälleen mukana. Aurinkopaneelit kiinnostivat kävijöitä selvästi, kuten myös sähkötuotteemme.

– Unikeonpäivillä valtakunnan virallinen unikeko heitettiin mereen aamuseitsemältä, nyt jo 60. kerran. Pisteemme sijaitsi Naantalin Kaivohuoneen päädyssä, ja lauantaina oli anivarhain jo paljon ihmisiä liikenteessä.

– Kesän lopuksi Naantalin Energia pistäytyi myös naapurikunnassa Raision Killin markkinoilla. 

Ota yhteyttä