Naantalin Energia Oy yrityksenä

Naantalin Energia Oy on Naantalin kaupungin omistama energiayhtiö, jonka toiminta-ajatuksena on tarjota asiakkaille paikallista palvelua, laadukasta energiaa ja siihen liittyviä palveluja. Yhtiömme omistama sähköverkko kattaa kanta-Naantalin alueen.

Myymme sähköä omalle alueellemme mahdollisimman kilpailukykyiseen hintaan ja pyrimme varmistamaan vakaan sähkön hinnan. Toiminta-alueen ulkopuolelle suuntautuva sähkönmyynti hinnoitellaan markkinalähtöisesti. Siinä markkina-alueemme on kotitalouksien osalta lähikunnat ja yritysmyynnissä koko Varsinais-Suomi.

Yhtiömme toimintaan kuuluvat oleellisena osana sähköverkoston rakentaminen, ylläpito, kunnostus ja mittarien vaihto. Lisäksi vastuullemme kuuluvat tasehallinta, sähkön muunto jakeluverkkoon sopivaksi sekä sähköjärjestelmän valvonta.

Energiaa siirretään verkostomme alueella n. 130 GWh (GWh = miljoona kWh). Jakeluverkostomme kattaa kaikkiaan 52 neliökilometrin alueen. Sähkön toimituskohteita eli asiakkaita on jakelualueellamme yhteensä noin 5 700 kotitaloutta ja paikallista yritystä.

Yhtiön palveluksessa on 14 energia-alan ammattilaista. Yhtiön liikevaihto on noin 10 miljoonaa euroa. 

Laskutustiedot

Laskutusosoite:
PL 33, 21101 NAANTALI

Verkkolaskutus:
OVT-tunnus: 003709603887
Välittäjän tunnus: 003714377140

Ne Kartta Teksteilla Uusi
Avainsanat Jakelualue , Sähköverkko

Katso tästä yritysesittelymme:

Naantalin Energia esittely 2019
596 KB, päivitetty 15.4.2019

Naantalin Energian yritysesite

Ota yhteyttä