Siirry sisältöön
Yläkuvan otsikko

Tarvitsen sähköä


SINULLE SOPII TUOTTEISTAMME PARHAITEN

Yleissähkö

Määräaikainen sopimus 30.6.2023 asti

Yleissähkössä sähkön hinta on sama vuoden- ja vuorokaudenajasta riippumatta. Se soveltuu parhaiten vähän sähköä käyttäville talouksille ja yrityksille. Kahden vuoden määräaikaisella sopimuksella varmistat kiinteän sähkönmyyntihinnan kahdeksi vuodeksi.

5 ,49 snt / kWh

Perusmaksu 1,95€ / kk

Tuulisähkö

Määräaikainen sopimus 30.6.2023 asti

Tuulisähkö on täysin tuulivoimalla tuotettua, uusiutuvaa ja päästötöntä energiaa. Yleissähkönä hinta on sama vuoden- ja vuorokaudenajasta riippumatta. Kahden vuoden määräaikaisella sopimuksella varmistat kiinteän sähkönmyyntihinnan kahdeksi vuodeksi.

5 ,65 snt / kWh

Perusmaksu 1,95€ / kkVOIT VALITA MYÖS NÄITÄ TUOTTEITAMME

Yleissähkö

Määräaikainen sopimus 30.6.2022 asti

Yleissähkössä sähkön hinta on sama vuoden- ja vuorokaudenajasta riippumatta. Se soveltuu parhaiten vähän sähköä käyttäville talouksille ja yrityksille. Yhden vuoden määräaikaisella sopimuksella varmistat kiinteän sähkönmyyntihinnan vuodeksi.

5 ,90 snt / kWh

Perusmaksu 1,95€ / kk

Yleissähkö

Toistaiseksi voimassa oleva sopimus

Yleissähkössä sähkön hinta on sama vuoden- ja vuorokaudenajasta riippumatta. Se soveltuu parhaiten vähän sähköä käyttäville talouksille ja yrityksille. Jatkuva sähkösopimus on voimassa toistaiseksi.


6 ,70 snt / kWh

Perusmaksu 3,00€ / kk

Yleissähkö

Kvartaali

Yleissähkön Kvartaali-tuote on vaihtuvahintainen sähkötuote, jossa sähkön hinta tarkistetaan kolmen kuukauden välein. Kolmen kuukauden jakson aikana sähkön hinta on sama vuorokaudenajasta riippumatta.

6 ,67 snt / kWh

Perusmaksu 3,70€ / kk

Spot-sähkö

Toistaiseksi voimassa oleva sopimus

Spot-sähkössä sähkön hinta vaihtelee tunneittain. Sähkön hinta on pohjoismaisen sähköpörssin tuntihinta lisättynä Naantalin Energian veloittamalla välityspalkkiolla ja perusmaksulla. Jatkuva sähkösopimus on voimassa toistaiseksi.

SPOT-tuntihinta + marginaali 0,30 snt/kWh

Perusmaksu 3,70€ / kk

Ota yhteyttä