Siirry sisältöön
Yläkuvan otsikko

Sähköä kotitalouksille

Myymme sähköä tällä hetkellä vain omalle verkkoalueellemme Naantaliin mahdollisimman kilpailukykyiseen hintaan. Pyrimme aina varmistamaan sähkön toimitusvarmuuden ja vakaan hinnan.

Meiltä saat 2 vuoden määräaikaisia sähkösopimuksia, joilla varmistat kiinteän sähkönmyyntihinnan sopimuksessa ilmoitettuun päivään asti, sekä toistaiseksi voimassa olevia sähkösopimuksia, joita ei tarvitse uusia.

Yleissähkössä sähkön hinta on sama vuoden- ja vuorokaudenajasta riippumatta. Se soveltuu parhaiten vähän sähköä käyttäville talouksille ja yrityksille.

Kausisähkössä hinnoittelu perustuu vuoden- ja vuorokaudenaikaan: se on yöllä halvempaa kuin päivällä, ja kesällä halvempaa kuin talvella. Kausisähkö soveltuu parhaiten talouksiin ja yrityksiin, joiden sähkön kulutus on suurempaa.

Aikasähkössä sähköenergian hinta on yöllä edullisempi ja päivällä korkeampi ympäri vuoden. Aikasähköä myydään Naantalin Energian verkkoalueen ulkopuolella. 

Tuulisähkö on täysin tuulivoimalla tuotettua, uusiutuvaa, puhdasta ja päästötöntä energiaa. Tuulisähköä voi ostaa yleis-, kausi- ja aikasähkönä kahden vuoden määräaikaisena sopimuksena.

Kvartaali-tuotteessa sähkön hinta pysyy samana kolmen kuukauden jakson ajan. Hinnanmuutokset noudattavat pohjoismaisen sähköpörssin markkinahinnan ennusteita.

Spot-sähkössä sähkön hinta vaihtelee tunneittain. Sähkön hinta on pohjoismaisen sähköpörssin tuntihinta lisättynä Naantalin Energian veloittamalla välityspalkkiolla ja perusmaksulla.

Ota yhteyttä