Siirry sisältöön

Suomi 100 – Yhtiö mukana Naantalin juhlassa

Julkaistu: 4.12.2017

Naantalin Energia on mukana erilaisissa tapahtumissa, joissa alueellamme juhlistetaan maamme itsenäisyyden satavuotista taivalta. Tässä niistä kaksi:

Killin Kehitysvammaisten Tuki ry rakensi naantalilaisten ja lähikuntien kehitysvammaisten tekemän taideteoksen Naantalin kaupungintalon ulkopuolelle. Naantalin Energia lainasi ja toteutti valaistuksen hienolle taideteokselle. 

Ne Blogi Killin Taideteos


Teoksen tavoitteena on tuoda väriä ja valoa pimeään talveen valtakunnallisella kehitysvammaisten viikolla. Kuvassa on taideprojektiin osallistuneita ihmisiä ja taideteoksen julkaisutilaisuuden yleisöä 28.11.2017. Hienoa väriä syksyn harmauteen!

Itsenäisyyspäivän aattona aloitetaan ympäri maatamme Suomen lippujen liputus juhlavalaistuksessa. Yhtiömme on avustamassa Aurinkotien lipputankojen valaisua linja-autoaseman kohdalla. Samanaikaisesti lippujen kanssa valaistaan myös kaupungintalon edustan liput.

Valoja voi käydä ihailemassa tiistaista 5.12. kello 18 alkaen, jolloin liput nostetaan ja lippujen valaisu alkaa. Lippujen valaistus päättyy ja ne lasketaan keskiviikkona 6.12. kello 22. Kaupungintalon valaistus päättyy torstaina 7.12. kello 9. 

Juhlavuoden kunniaksi olemme uusimassa yhtiön nettisivuston rakennetta entistä käyttäjäystävällisemmäksi mm. nostamalla omat tuotteemme selkeämmin esille. Uudet sivut avautuvat lähiviikkoina palvelemaan teitä entistä tehokkaammin.

Hyvää joulun odotusta – pyrkikäämme kiireettömään valmisteluun :)

Pasi Haarala
toimitusjohtaja

Ota yhteyttä