Siirry sisältöön

Iso investointi menossa Naantalissa

Julkaistu: 20.6.2017

Yhtiömme suurin tämän vuoden investointi on 110 kV:n alueverkon rakentaminen Karvetista Armonlaakson tien kaakonpuoleista reunaa pitkin Kukolan sähköasemalle. Samassa yhteydessä kaivetaan Armonlaakson luoteispuoleiset 20 kV:n ilmalinjat maakaapeliin.

Tämä palvelee koko Naantalia jakeluverkon varmuuden parantumisena erityisesti Luonnonmaalla. Samalla poistuu iso osa keskustan liepeillä olevasta ilmalinjasta.

Samassa yhteydessä rakennamme teollisuusalueelle, Finnfeeds Finland Oy:lle, 110 kV:n liittymisjohdon, mikä on ensimmäinen laatuaan Naantalissa. Tämä lupaa alueelle hyvää: teollisuusyritys investoi voimakkaasti ja kehittää toimintaansa sekä energiatehokkuuttansa. Tämä tietää työtä ja toimeliaisuutta.

Työmaa on käynnistynyt jo keväällä. Parhaillaan työmaalla kootaan 110 kV:n uusia pylväitä ja varsinaisten johtojen veto pylväiden orsiin ajoittuu elokuun viimeiselle viikolle. Tiedotamme työmaan etenemisestä ja mahdollisista työn aikaisista jakelukeskeytyksistä loppukesällä.

Sähkökaupassa edelleen mielenkiintoisia toimijoita markkinoilla

Suomessa sähkön halpakauppiaat ovat jo pitkään olleet mukana markkinoilla. Useat niistä ovat olleet kuluttajaviranomaisten syynissä epämääräisten toimintatapojensa vuoksi. Kilpailu sinällään on toki hyvästä, kunhan alan pelisääntöjä noudatetaan.

Aihe on myös meille tuttu, sillä useat asiakkaat ovat ihmetelleet lähivuosina hyökkäävää ja vääristävää puhelinmyyntiä. Monelle on jäänyt tunne pakkomyynnistä ja jopa huijaamisesta sopimukseen, kun asiakas on mielestään pyytänyt vain tarjouksen. Tarkkana tulee siis edelleen olla.

Mielenkiintoista oli lukea tällä viikolla Talouselämästä, että sama henkilö on ollut monien eri myyntiyhtiöiden takana. Lue uutinen täältä.

Mukavaa kesää kaikille!

Pasi Haarala
toimitusjohtaja

Ota yhteyttä