Siirry sisältöön

Siirtohintamme ovat edullista keskitasoa – Sähköenergian määräaikaisten sopimusten hinnat laskevat

Julkaistu: 31.5.2017

Sähkön siirtohinnat ovat jatkaneet nousuaan. Energiaviraston mukaan kotitalouksien sähkönsiirtolasku nousi viime vuonna 7,8 prosenttia ja sähkölämmittäjien 6,3 prosenttia. Eri yhtiöiden välillä sähkön siirtohinnoissa voi olla jopa kaksinkertaiset erot eri yhtiöiden välillä, kirjoitti Maaseudun Tulevaisuus toukokuun alussa (lue uutinen täältä).

Osti sähköenergian mistä yhtiöstä tahansa, laskuttaa paikallinen jakeluverkkoyhtiö aina sähkön siirron ja verot. Niin sanotun kanta-Naantalin alueella siis Naantalin Energia Oy. Siirtohinnat ovat viranomaisen tarkkaan valvomia, ja niillä on selkeä katto. Naantalin Energian siirtohinnat ovat maan keskitasoa, kalleimmat yhtiöt ovat meitä 50 % kalliimpia.

Alensimme määräaikaisten tuotteiden hintoja

Sähkölaskun loppusummasta sähköenergian osuus on kuluttajan kilpailutettavissa. Naantalin Energian sähkön myyntihinnat ovat alueellisesti varsin kilpailukykyiset. Sähkön markkinahinta on jo pitkään ollut laskeva, ja reagoimme markkinahinnan kehitykseen suoraan.

Uudet hintamme määräaikaisissa, vuoden 2019 kesäkuun loppuun voimassa olevissa sopimuksissa:

Yleissähkö:

  • perusmaksu 2,50 €/kk 
  • energia 4,20 snt /kWh


Kausisähkö:

  • perusmaksu 3,00 €/kk
  • talviarkipäivä 5,10 snt/kWh
  • muu aika 3,98 snt/kW


Kaikki sähkötuotteemme hintoineen löydät täältä. Ja muistathan, että konttorimme väki Kaivokadulla palvelee aina arkipäivisin klo 9-15, joko paikan päällä tai puhelimitse, puh. (02) 436 2900, jos sinulla on jotain sähkösopimukseesi liittyvää kysyttävää.

Aurinkoista toukokuuta,

Pasi Haarala
toimitusjohtaja / Naantalin Energia

Ota yhteyttä