Siirry sisältöön

Naantalin Energian sähköverkon kehittämissuunnitelma

Julkaistu: 9.5.2022

Sähköverkkoja kehitetään vastaamaan nyky-yhteiskunnan yhä kasvavia tarpeita, ja samalla otetaan huomioon tavoitteet kohti hiilineutraaliutta. Parhaillaan elämme energiamurroksen aikakautta, kun fossiilisten polttoaineiden käyttöä vähennetään ja panostetaan voimakkaasti uusiutuviin energiamuotoihin. Nämä seikat vaikuttavat sähköverkon kehittämiseen tulevaisuuden tarpeita varten. 

Olemme avanneet sähköverkon kehittämissuunnitelmamme, jotta verkkoasiakkaamme voivat tutustua siihen ja samalla kommentoida vaivattomasti oman näkemyksensä. Naantalin Energian sähköverkon kehittämissuunnitelman löydät alla olevan linkin kautta. Käy tutustumassa suunnitelmaan ja kommentoi, jotta saat äänesi kuuluville! Voit kommentoida kehittämissuunnitelmaa 9.5.–9.6.2022. 

Kommentointiaika on päättynyt. Kiitos kaikille kehittämissuunnitelmaa kommentoineille!Takaisin
Ota yhteyttä