Siirry sisältöön

Naantalin Energian asiakastietojärjestelmä vaihtuu ja online-palveluissa käyttökatko

Julkaistu: 9.3.2021

Uusi asiakastietojärjestelmä

Otamme maaliskuussa käyttöön uuden asiakastieto- ja laskutusjärjestelmän sekä Online-palvelun. Uusi järjestelmä täyttää sähkön vähittäismarkkinoiden keskitetyn tiedonvaihtojärjestelmän Datahubin tarpeet. Datahub on sähkönmyyjien ja jakeluverkkoyhtiöiden yhteinen työväline, joka tulee käyttöön vuonna 2022.

Käyttökatko nykyisessä Online-palvelussa 11.3 alkaen

Nykyiseen Online-palveluun ei päivity uutta tietoa 9.3 jälkeen.  Online-palvelussa on käyttökatko torstaista 11.3. klo 16.00 alkaen. Pyrimme saamaan uuden Online-palvelun käyttöön mahdollisimman pian. 

Uusi Online-palvelu edellyttää kaikilta rekisteröitymistä

Uuden Online-palvelun käyttöönottoon vaaditaan vahva tunnistautuminen, joka tarkoittaa esimerkiksi pankkitunnuksilla tunnistautumista. Palvelu edellyttää rekisteröitymistä uutena käyttäjänä myös aiemmin vanhaa Online-palvelua käyttäneiltä.

Asiakaspalvelumme on suljettu maanantaina 15.3 ja tiistaina 16.3. uuden järjestelmän käyttöönoton vuoksi.Takaisin
Ota yhteyttä