Siirry sisältöön

Naantalin Energian yhteistyökumppanin tuotevalikoima laajenee uuden omistajan myötä

Julkaistu: 2.10.2020

Datasilta Kuva1 Muokattu


Naantalin Energian yhteistyökumppani Sun Solar on vaihtanut omistajaa. Datasilta Oy on ostanut koko Sun Solar Oy:n osakekannan 1. lokakuuta 2020. Sun Solar tarjoaa edelleen laadukkaita aurinkosähköjärjestelmiä, ja tuotevalikoima myös laajenee. – Olemme tehneet Sun Solarin kanssa hyvää yhteistyötä aurinkosähköjärjestelmien avaimet käteen-myynnissä ja markkinoinnissa jo kolme vuotta. Omistajanvaihdos varmistaa Sun Solarin toiminnan jatkumisen ja laajentaa tuotevalikoimaa. Aurinkosähkö sopii hyvin Naantalin aurinkokaupunkiin, ja haluamme edelleen tarjota asiakkaillemme helpon tavan hyödyntää aurinkoenergiaa, toteaa Naantalin Energian toimitusjohtaja Pasi Haarala.

Laajempi alue ja tuotevalikoima

– Olimme risteyksessä, jossa toimintaa piti laajentaa uusille talousalueille ja uusiin tuotteisiin. Ratkaisuna päädyimme omistusjärjestelyyn, joka pystyi tarjoamaan molemmat vaihtoehdot sekä varmistamaan yhteistyön jatkumisen Naantalin Energian kanssa, kertoo Sun Solarin toimitusjohtaja Marko Pulkkinen.

Datasilta Oy:n toimitusjohtaja Antti Karjalainen kiittelee Sun Solarin työtä aurinkosähkön tuotantokapasiteetin kasvattamisessa Varsinais-Suomessa. 

– Lähdemme ilolla jatkamaan tätä työtä sekä kehittämään yhteistyötä Naantalin Energian kanssa. Laajennamme Sun Solarin tuoteportfoliota muun muassa sähköautojen latausjärjestelmillä. Lisäksi yrityksen toimialue kattaa jatkossa myös Uudenmaan seudun.

– Datasilta on myynyt ja asentanut aurinkosähköjärjestelmiä jo vuosien ajan. Olemme keskittyneet aiemmin enemmän yritysasiakkaiden palvelemiseen. Sun Solarin kautta voimme palvella paremmin myös kuluttajia.

Lue lisää aurinkosähköjärjestelmistämme >Takaisin
Ota yhteyttä