Siirry sisältöön

Poimi talteen Energiansäästöviikon vinkkimme ja osallistu kilpailuun

Julkaistu: 30.9.2020

Olemme Mukana Esv Banneri 440 220 Twitter


Naantalin Energia osallistuu Energiansäästöviikkoon 5.–11.10.2020. Koko Suomen yhteinen Energiansäästöviikko muistuttaa, että energiaa ja materiaaleja säästämällä vähennämme päästöjä ja torjumme ilmastonmuutosta. Jo pienillä teoilla voi säästää huomattavasti energiaa. Oletko miettinyt, millä tavoin sinä pyrit säästämään energiaa arjessasi? 

Energiansäästöviikon kunniaksi olemme koonneet yhteen vinkkejä, miten jokainen voi kotona ja työpaikoilla huomioida teeman omassa arjessaan. Löydät vinkit ja ideat Naantalin Energian blogista ja somekanavista.

Viikon aikana voit osallistua myös tietovisaan, jossa pääset testaamaan, tunnistatko energiasyöpöt ja osaatko käyttää energiaa säästellen. Lisäksi järjestämme kilpailun, jossa palkintona on lahjakortti Giganttiin.

Pysy kuulolla ja osallistu sinäkin Energiansäästöviikkoon!
 Takaisin
Ota yhteyttä