Valitse ekologinen tuulisähkö

Viestintätoimisto Telegraafi (info a telegraafi.fi), 22.5.2019

Tuulivoima on uusiutuvaa, puhdasta ja päästötöntä energiaa. Naantalin Energian asiakkaana voit nyt valita 100-prosenttisen tuulisähkön. Tuulisähköä voi ostaa yleis-, kausi- ja aikasähkönä kahden vuoden määräaikaisena sopimuksena.

Myymämme tuulisähkö on täysin tuulivoimalla tuotettua ja alkuperätakuulla varmennettua. Tuulisähköstämme osan tuottavat Puhuri Oy:n ja Rajakiiri Oy:n tuulivoimapuistot, joissa olemme osaomistajina. Loput tuulisähköstä hankimme sertifikaatteina Pohjoismaisesta sähköpörssistä. 

Tuulisähkön etuja:

  • uusiutuvaa energiaa
  • puhdasta ja päästötöntä energiaa
  • saatavana yleis-, kausi- ja aikasähkönä
  • tuulivoimalla on merkittävä rooli ilmastotavoitteiden saavuttamisessa

Tee tuulisähkösopimus kätevästi netissä.

Naantalin Energia Tuulimyllyt Netti

Takaisin
Ota yhteyttä