Tule tapaamaan meitä Naantalin Venemessuille 24.–26.5.2019!

Julkaistu: 22.5.2019

Naantalin Venemessut


Kesän hienoin veneilytapahtuma rantautuu Naantaliin tulevana viikonloppuna. Naantalin Venemessut avaa kesäkauden ja tuo vierassataman täyteen erilaisia veneitä. Lisäksi tapahtumassa on monipuolinen kattaus kesään ja vapaa-aikaan liittyviä tuotteita ja palveluita.

Naantalin Energia on mukana tapahtumassa. Tule kuulemaan lisää uudesta tuotteestamme, ekologisesta tuulisähköstä sekä yhteistyökumppaniemme palveluista. Osastollamme esittäytyy aurinkosähköjärjestelmiä toimittava Sun Solar sekä Varsinais-Suomen Vaihtolämpö Oy, jonka vaunussa voit tutustua erilaisiin Panasonicin ilmalämpöpumppuihin. Tarjolla on myös hyviä messutarjouksia. 

Pisteemme sijaitsee Fleminginkadulla ravintola Luostarin Puutarhan ja Naantalin matkailun läheisyydessä. Tule tervehtimään meitä ja kysymään lisää tuotteistamme sekä nauttimaan Naantalin Venemessujen 10-vuotisjuhlan tunnelmasta! 

20190521 Naantalin Energia Venemessut Vaunu

Takaisin
Ota yhteyttä