Sähkön päivä muistuttaa sähkön merkityksestä

Julkaistu: 23.1.2019

Tänään 23.1. vietettävä Sähkön päivä muistuttaa meitä siitä, kuinka suuri merkitys sähköllä on hyvinvointiimme. Sähkö on näkymätön välttämättömyyshyödyke, jonka merkitys nousee esiin etenkin talvella. Suomessa sähköä tuotetaan monipuolisesti eri energialähteistä, minkä ansiosta sähkön toimitusvarmuus paranee.

Tänä vuonna Sähkön päivän teemana on yhteiskunnan sähköistyminen ja sähkön tuottamisen vastuullisuus. Yhteiskunnan sähköistyminen auttaa hillitsemään ilmastonmuutosta, ja erilaiset sähköiset ratkaisut parantavat energiatehokkuutta. 

Naantalin Energia osallistuu omalta osaltaan ilmastonmuutoksen torjuntaan ja energiansäästön tukemiseen. Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden tilata kauttamme aurinkosähköjärjestelmät sekä ilmalämpöpumput kotiin ja loma-asunnoille. Muistutamme asiakkaita myös energiatehokkuudesta, ja tarjoamme energiansäästövinkkejä asiakkaidemme arkeen. 

Lue energiansäästövinkkejä täältä.

Tutustu ja tilaa aurinkosähköjärjestelmät täältä

Lue lisää ja tilaa ilmalämpöpumput täältä

Tiesitkö, että sähköistyminen auttaa torjumaan ilmastonmuutosta? Katso Energiateollisuus ry:n video.


Sa Hko Npa Iva 2019 Kulutusjousto2

Takaisin
Ota yhteyttä