Lataussähköä Naantalin kirjastoon

Viestintätoimisto Telegraafi (info a telegraafi.fi), 12.9.2018

Naantalin Energia tekee yhteistyötä mobiililaitteiden latauspisteitä tarjoavan Vivotech Oy:n kanssa. Yhteistyön tuloksena Naantalin pääkirjastoon on asennettu latauspiste, jonka sähkön tarjoaa Naantalin Energia. 

Mobiililaitteen latauspiste sijaitsee Naantalin pääkirjastossa, osoitteessa Tullikatu 11. Latauspisteessä on yhdeksän latauspaikkaa, jotka soveltuvat kaikkiin yleisimpiin markkinoilla oleviin matkapuhelinmalleihin. Latauspisteen ansiosta kirjaston asiakkaat saavat puhelimen akkuun helposti ja nopeasti lisää virtaa.

– Puhelimen akun loppuminen vaikuttaa nykypäivänä moneen eri asiaan, koska puhelinta käytetään jopa maksuvälineenä. On hienoa saada latauspisteen avulla lisää positiivista näkyvyyttä paikallisesti tärkeään kohteeseen. Latauspisteen yhteydessä käyttäjät saavat myös ajankohtaista tietoa tuotteistamme ja palveluistamme, Naantalin Energian toimitusjohtaja Pasi Haarala sanoo.

Mobiililatauspiste Kirjasto Nettisivut

Takaisin
Ota yhteyttä