Lataussähköä Muumimaailmaan

Viestintätoimisto Telegraafi (info a telegraafi.fi), 14.6.2018

Naantalin Energia on aloittanut yhteistyön mobiililaitteiden latauspisteitä tarjoavan Vivotech Oy:n kanssa. Yhteistyön tuloksena Muumimaailmaan on asennettu latauspiste, jonka sähkön tarjoaa Naantalin Energia. 

Mobiililaitteen latauspiste sijaitsee Muumimaailman infopisteessä. Latauspisteessä on yhdeksän latauspaikkaa, jotka soveltuvat kaikkiin yleisimpiin markkinoilla oleviin matkapuhelinmalleihin. Latauspisteen ansiosta Muumimaailman vierailijat saavat puhelimen akkuun helposti ja nopeasti lisää virtaa.

– Puhelimen akun loppuminen vaikuttaa nykypäivänä moneen eri asiaan, koska puhelinta käytetään jopa maksuvälineenä. On hienoa saada latauspisteen avulla lisää positiivista näkyvyyttä paikallisesti tärkeään vierailukohteeseen. Latauspisteen yhteydessä käyttäjät saavat myös ajankohtaista tietoa tuotteistamme ja palveluistamme, Naantalin Energian toimitusjohtaja Pasi Haarala sanoo.Takaisin
Ota yhteyttä