Ilmalämpöpumput avaimet käteen -palveluna paikalliselta kumppanilta

Viestintätoimisto Telegraafi (info a telegraafi.fi), 24.5.2018

Naantalin Energia on aloittanut ilmalämpöpumppujen myynnin kotitalouksille ja yrityksille yhteistyössä naantalilaisen Varsinais-Suomen Vaihtolämpö Oy:n kanssa. Tavoitteena on tarjota asiakkaille uusia vaihtoehtoja energian säästämiseen ja lämmityskustannusten alentamiseen. Ilmalämpöpumput parantavat myös asumismukavuutta. 

Varsinais-Suomen Vaihtolämpö Oy on erikoistunut lämpöpumppujen myyntiin, asennuksiin ja huoltoon. 

– Etsimme pitkään sopivaa yhteistyökumppania. Varsinais-Suomen Vaihtolämpö pystyy tarjoamaan asiakkaille koko paketin: laajan valikoiman laadukkaita ilmalämpöpumppuja sekä luotettavaa, ammattitaitoista asennusta ja asiakaspalvelua, kertoo Naantalin Energian toimitusjohtaja Pasi Haarala.

– Ilmalämpöpumppujen käyttäminen on ekoteko, sillä yli kolmannes keskivertosuomalaisen hiilijalanjäljestä syntyy asumisesta ja juuri kodin lämmittämisestä. Ilmalämpöpumppu vähentää öljyn tai sähkön kulutusta lämmityksessä, Haarala jatkaa.

Ilmalämpöpumput käyttövalmiina

Asiakkaille uusi yhteistyö tarkoittaa vaivatonta tapaa siirtyä ilmalämpöpumppujen käyttäjäksi. Tilauksen voi tehdä suoraan Naantalin Energian verkkosivujen kautta. 
 
– Jos tietää jo, mikä ilmalämpöpumppu sopii omiin tarpeisiin parhaiten tai jos kyseessä on vanhan laitteen vaihto uuteen, voi tilauksen tehdä suoraan tilauslomakkeella. Jos haluaa, että tarpeita kartoitetaan yhdessä, kannattaa jättää yhteydenottopyyntö. Ennen lopullista sopimusta ja asennusta kohteessa tehdään pääsääntöisesti aina katselmus, kertoo toimitusjohtaja Ismo Tuominen Varsinais-Suomen Vaihtolämmöstä.

Tuotteet myydään aina asennettuina. Ilmalämpöpumpun asennus ei vaadi erikoisratkaisuja talon rakenteisiin.

– Huolto- ja asennustöissä on kuitenkin käytettävä kylmäainepätevyyden ja sähköurakointipätevyyden omaavaa asentajaa, jollainen meillä on. Asennuksessa kannattaa hyödyntää kotitalousvähennys, Tuominen muistuttaa.

Säästä lämmityskustannuksissa, paranna asumismukavuutta

Ilmalämpöpumput sopivat tukilämmitysmuodoksi öljy- ja sähkölämmityksen rinnalle uusiin ja vanhoihin rakennuksiin ja kaikkiin talotyyppeihin. Joidenkin ilmalämpöpumppujen tehot riittävät myös esimerkiksi autotallin päälämmitysjärjestelmäksi. Ilmalämpöpumpun avulla säästää lämmityskustannuksissa vuosittain jopa satoja euroja. 

Lämpimänä vuodenaikana ilmalämpöpumppuja voi käyttää sisäilman energiatehokkaaseen viilentämiseen. Kun suodattimen pitää puhtaana, pumppu suodattaa sisäilmasta pölyä, siitepölyä ja muita pienhiukkasia helpottaen näin esimerkiksi allergikkojen elämää.

– Lisävarusteena voi hankkia kätevän etäohjaimen, jolla ilmalämpöpumpun toimintaa voi säätää etänä. Näin esimerkiksi kesämökin lämmitystä voi säätää kotoa käsin, Tuominen vinkkaa.

 Takaisin
Ota yhteyttä