Tiedätkö, mikä esine kuvassa on? Vastaa ja voita USB-pöytälatauslaite!

Viestintätoimisto Telegraafi (info a telegraafi.fi), 16.4.2018

20180416 Naantalin Energia Somekisa Kuva

Tiedätkö, mikä sähköasentajan työhön liittyvä esine kuvassa on? Kerro meille vastauksesi ja yhteystietosi, niin olet mukana kilpailussa.

Kilpailu on päättynyt. Oikea vastaus on sähköasentajan työssä apuna oleva sulakkeen vaihtotyökalu. Kiitokset kaikille kisaan osallistuneille. Arvonta suoritettiin 17.5. ja voittajaksi valikoitui Pirkko Lilja. Onnea voittajalle!Takaisin
20180403 Naantalin Energia Somekisa Palkinto

Palkinto

Kaikkien osallistuneiden kesken arvomme Power Tower USB -pöytälatauslaitteen, jonka avulla voi ladata viittä eri laitetta yhtä aikaa. Lisäksi voittaja saa Naantalin Energian putkipäähineen. Palkinnon arvo on yhteensä noin 65 euroa.

Ota yhteyttä