Myyntitykki tuli taloon

Viestintätoimisto Telegraafi (info a telegraafi.fi), 12.4.2018

Merkonomi Karri Jokinen on nimitetty Naantalin Energian sähkön myyjäksi 1.4.2018 alkaen. Hänen tehtäviinsä kuuluvat muun muassa asiakassuhteiden ylläpito ja kehittäminen, sähkön myynti kotitalouksille ja yrityksille sekä myynnin seuranta ja kehitystyö. 

Karrilla on lähes 20 vuoden kokemus myyntityöstä. Hän on aikaisemmin työskennellyt erilaisissa myynnin tehtävissä muun muassa kodinkone- ja elektroniikka-alan yrityksissä. 

Vapaa-ajallaan Karri viettää liikunnallista elämää ympäri vuoden. Talvisin hänen harrastuksiinsa kuuluvat laskettelu, retkiluistelu ja avantouinti. Kesäisin Karri rentoutuu veneilyn ja frisbeegolfin parissa.

Karri on kokenut myynnin ja asiakaspalvelun ammattilainen, joka odottaa innolla uuden työn tuomia haasteita.

– Fiilis ensimmäisten työpäivien jälkeen on todella hyvä! Täällä on mukavat työkaverit ja avoin ilmapiiri. Odotan uudelta työltäni paljon uusia asiakaskohtaamisia, sähkösopimusten solmimisia sekä palveluliiketoimintojen kehittämistä, Karri kertoo.

– Olen jo päässyt tutustumaan tarkemmin sähkömarkkinoihin ja sähköliiketoimintaan. Lähikuukausien aikana tavoitteenani on oppia käyttämään erilaisia käytössä olevia ohjelmia. Lisäksi haluan osallistua aktiivisesti alaan liittyviin koulutuksiin, Karri sanoo.

Karri toivottaa kaikki uudet ja vanhat asiakkaat tervetulleeksi juttelemaan parhaista sähköratkaisuista. 

– Autan mielelläni sähkösopimuksiin liittyvissä asioissa sekä kotitalouksia että yrityksiä. Työpisteeni sijaitsee Naantalin Energian toimistolla Tuulensuunkadulla, Karri kertoo.

Naantalin Energia Karrijokinen

Ota yhteyttä!

Karri Jokinen
Puh. +358 447124217
karri.jokinen a naantalinenergia.fi Takaisin
Ota yhteyttä