Naantalin Energian asiakkaat Suomen tyytyväisimpiä

Viestintätoimisto Telegraafi (info a telegraafi.fi), 29.1.2018

Naantalin Energian asiakkaat ovat erittäin tyytyväisiä oman yhtiönsä toimintaan. Tämä käy ilmi Energiateollisuus ry:n valtakunnallisesta energiayhtiöiden asiakastyytyväisyystutkimuksesta. Naantalin Energian asiakkaat kiittävät erityisesti sähkönjakelun häiriöttömyyttä, vikojen korjaamisnopeutta, tiedottamista häiriötilanteissa sekä online-palvelun käytettävyyttä. 

Naantalin Energia on tutkimuksessa mukana kokonaistoimituksen toimialalla, joka sisältää sekä sähkön myynnin että siirron. Yhtiö sijoittuu palkintosijoille kaikilla neljällä osa-alueella. Naantalin Energian sijoitus tällä toimialalla on ykkönen, kun tarkastellaan kokonaisarvosanaa ja suositteluindeksiä. Yhtiö sijoittuu kolmanneksi, kun mitataan tyytyväisyysindeksiä ja imagoindeksiä.

– Olemme erittäin tyytyväisiä, että sama erinomainen linja asiakastyytyväisyydessä jatkuu. Tutkimuksen tuloksissa näkyy, että Naantalissa on pitkäjänteisesti investoitu sähköverkon kuntoon. Häiriötilanteita meillä on valtakunnallisesti vertailtuna todella vähän, ja nekin saadaan yleensä nopeasti korjattua. Olemme myös pyrkineet tiedottamaan poikkeustilanteista nopeasti ja useilla välineillä, kertoo Naantalin Energian toimitusjohtaja Pasi Haarala.

– Tutkimuksen mukaan meillä ei ole keskeisiä kehittämiskohteita, mutta panostamme silti muun muassa asiakaspalveluun ja henkilöstön tavoitettavuuteen sekä energiankäytön neuvontapalveluihin. Hyvä asiakaspalvelu on meille edelleen ykkösasia. 

Suomalaisten tyytyväisyys kasvanut – parempia neuvontapalveluja kaivataan

Valtakunnallisesti energiayhtiöiden asiakkaat ovat aiempaa selvästi tyytyväisempiä yhtiöiden asiakaspalveluun ja sähkönjakelun häiriöttömyyteen. Parannusta kaivataan energian- tai lämmönkäytön neuvontapalveluissa.

Tutkimuksessa haastateltiin lähes 6 300 asiakasta 30 energiayhtiöstä syksyllä 2017. Tutkimuksen teki tutkimustoimisto IROResearch Oy Energiateollisuus ry:n toimeksiannosta.Takaisin
Ota yhteyttä