Siirry sisältöön

Naantalin Energia kehottaa tarkkuuteen sähkön puhelinmyyjien kanssa asioidessa

Julkaistu: 5.1.2017

Turun Sanomat uutisoi 4. tammikuuta sähkön puhelinmyynnin epäkohdista. Lehden mukaan suomalaisille sähköyhtiöille tulee runsaasti valituksia ulkomaalaisen sähköyhtiön Kotimaan Energian toimintatavoista. Yhtiön puhelinmyyjät esiintyvät kilpailijoidensa nimissä, ja hämäävät näin asiakkaita.

Pienten ja paikallisten energiayhtiöiden edunvalvoja Paikallisvoima kokee, että yhtiön toteuttamassa harhaanjohtavassa puhelinmyynnissä ylitetään hyvän maun rajat. Paikallisvoima harkitseekin pyytävänsä keskuskauppakamarin liiketapalautakunnalta lausuntoa yhtiön toiminnasta.

Uutisessa kuvailtuja toimijoita on havaittu myös Naantalissa. Naantalin Energia muistuttaa, että puhelimitse sähkösopimusta tehdessä on tärkeää olla tietoinen, minkä yhtiön kanssa asioi ja kenen kanssa sopimusta ollaan laatimassa. 

Lue uutinen TS:n sivuilta.
Takaisin
Ota yhteyttä