Siirry sisältöön

Naantalin Energian uusi asiakastiedote on ilmestynyt!

Julkaistu: 9.2.2016

Siirrymme tänä vuonna entistä naantalilaisempaan asiakastiedotukseen. Teemme jatkossa kiinteää yhteistyötä omistajamme eli Naantalin kaupungin julkaiseman NASTA-tiedotuslehden kanssa. Aiemmin asiakkaillemme jaettua Sähköviestiä emme enää julkaise. Tiedottaminen on sekä kustannustehokkaampaa ja että entistä paikallisempaa.

Kaikki asiakkaamme - ja laajentuneen jakelun ansiosta - KAIKKI naantalilaiset saavat Naantalin Energian uuden Asiakastiedotteen kaksi kertaa vuodessa: toisen talvella ja toisen syksyllä. Tiedotteemme on nelisivuinen julkaisu ja se jaetaan NASTAn keskiaukeaman välissä. Ensimmäinen asiakastiedotteemme on ilmestynyt, ja siinä julkaistuja artikkeleita voit lukea täältä.

Asiakastiedotteestamme tehdään lisäksi sähköinen Uutiskirje, jonka jakelu tapahtuu alkuvaiheessa OnLine-järjestelmäämme kirjautuneiden käyttäjien sähköpostiin. Ajan myötä jakelua laajennetaan sen tilaaville asiakkaillemme. Uutiskirjeen voit tilata täältä.

Muutos toteutetaan yhteiskumppanimme Viestintätoimisto Telegraafin osaamisella. Telegraafi on turkulais-naantalilainen viestintäalan moniosaaja, jonka kanssa olemme tehneet yhteistyötä jo useita vuosia.

Hyviä lukuhetkiä!Takaisin
Ota yhteyttä