Siirry sisältöön

Satamayhtiön taloushallinto Naantalin Energialle

Julkaistu: 9.12.2014

Naantalin Energia hoitaa osittain ensi vuoden alussa aloittavan satamayhtiön, Naantalin Satama Oy, taloushallintoa. Taloushallinnon siirtymisellä ei ole henkilöstövaikutuksia, ja nykyiset taloushallinnon henkilöt jatkavat molemmissa yhtiöissä. Aikaisemmin sataman taloushallinto on hoidettu yhteistyössä Naantalin kaupungin kanssa.

– Tämä on erinomainen esimerkki kaupunkikonsernin sisäisestä yhteistyöstä. Voimme hyödyntää Naantalin Energian taloushallinnon osaamista myös uudessa satamayhtiössä. Lisäksi yhteistyö säästää rahaa, kun uusia ihmisiä ei tarvitse palkata, kertoo Pasi Haarala.

Pasi Haarala on 1.10. alkaen toiminut myös Naantalin Satama Oy:n toimitusjohtajana. Nykyinen satamajohtaja Yrjö Vainiala toimii yhtiön operatiivisena johtajana. Haaralan vastuulla on yhtiön juokseva hallinto ja omistajasuhteet sekä henkilöstö.Takaisin
Ota yhteyttä