Siirry sisältöön

Sähköautojen latausverkon osaamista Sveitsiin

Julkaistu: 28.8.2014

Sähköautojen latausoperaattori Liikennevirta Oy on solminut sopimuksen, jolla yhtiö vie latausverkkoa ohjaavan it-järjestelmän Sveitsiin. Naantalin Energia on yksi Liikennevirran osakasyhtiöistä.

– Hienoa, että suomalainen osaaminen leviää maailmalle. Sveitsiläisten kiinnostus osoittaa, että Naantalin Energia on mukana innovatiivisessa yhtiössä, jonka luoma latausmalli mahdollistaa sähköautoilun yleistymisen, kertoo Naantalin Energian toimitusjohtaja Pasi Haarala.  

Naantalin Energia avasi heinäkuussa sähköautojen pikalatauspisteen Naantaliin. Virtapiste on Naantalin ensimmäinen julkinen latauspaikka ja sijaitsee Asematorilla Käsityöläiskadulla. Se on osa Liikennevirta Oy:n kehittämää valtakunnallista Virtapiste-verkostoa.


Liikennevirta Oy:n tiedotteeseen
Takaisin
Ota yhteyttä