Siirry sisältöön

Pasi Haarala Paikallisvoiman hallituksen puheenjohtajaksi

Julkaistu: 8.2.2014

Naantalin Energian toimitusjohtaja Pasi Haarala on valittu Paikallisvoima ry:n puheenjohtajaksi 21.1.2014 alkaen. Hän on aikaisemmin toiminut Paikallisvoiman hallituksen jäsenenä vuodesta 2012 alkaen.

Paikallisvoima ry on paikallisten energiayhtiöiden edunvalvontajärjestö. Siihen kuuluu 42 paikallista energiayhtiötä. Paikallisvoiman tavoitteena on turvata pienten energiayhtiöiden toimintaedellytykset sekä edistää energiamarkkinoiden monipuolisuutta ja aitoa kilpailua.

Paikallisvoima tekee yhteistyötä ruotsalaisten Forum för gemensam nordisk elmarknad -klusterin ja LokalKraft-yhdistyksen sekä norjalaisen KS Bedrift Energin kanssa vaikuttaakseen pohjoismaisten sähkömarkkinoiden kehitykseen.

– Paikallisvoiman yhtiöt tuottavat energiaa yli 500 000 suomalaiselle asiakkaalle. Yhdistyksen kautta haluamme saada pienten energiayhtiöiden ja niiden asiakkaiden äänen kuuluviin suomalaisille päättäjille ja Energiateollisuus ry:lle sekä pohjoismaisen yhteistyön kautta myös Euroopan energiamarkkinoilla. Paikallisen energiayhtiön toimitusjohtajana olen nähnyt, miten tärkeää on turvata kuluttajien valinnanmahdollisuudet ja reilu kilpailu, sanoo Pasi Haarala.

Lisätietoja: Pasi Haarala, p. 044 023 4644, pasi.haarala a naantalinenergia.fi

Avainsanat Paikallisvoima ry, Pasi Haarala, Sähkömarkkinat


Takaisin
Ota yhteyttä