Siirry sisältöön

JUHLAVUOSI HUIPENTUU VALOTAPAHTUMASSA 18.12.2012!

Julkaistu: 11.12.2012

Yhtiön 100-vuotisjuhlavuoden vietto huipentuu tiistaina 18. joulukuuta klo 18.30. Joulun valotapahtumassa sytytetään valot Itsenäisyydenpuiston joulukuusta ympäröiviin puihin muistuttamaan kaupunkilaisia siitä, miten sähkövalo loisti Naantalissa ensimmäisen kerran sata vuotta sitten. Juhlassa paljastetaan myös yhtiön syntyhistoriasta kertova muistolaatta.

– Valojen syttyminen päättää juhlavuoden vieton siellä, mistä kaikki alkoi sata vuotta sitten. Sähkövalot syttyivät Naantalissa ensimmäisen kerran jouluaattona vuonna 1912 puiston vieressä sijaitsevassa kauppias Atte Franckin talossa, jonka seinään muistolaatta kiinnitetään. Toivomme, että mahdollisimman moni pääsisi koko perheen voimin paikalle, Naantalin Energian toimitusjohtaja Pasi Haarala sanoo.


Muistolaatan kiinnityksen ja valojen sytytyksen lisäksi tilaisuudessa on teemaan sopivaa laulumusiikkia, jota esittää Naantalin musiikkiyhdistyksen kvartetti. Pienimuotoiset puheet pitävät Naantalin Energian hallituksen puheenjohtaja Olli Kyrki sekä yhtiön toimitusjohtaja Pasi Haarala.


Juhlaa kaupunkilaisten keskuudessa

Naantalin Energia on juhlinut juhlavuottaan yhdessä kaupunkilaisten kanssa. Viime maaliskuussa kaupungin päiväkotien lapset kutsuttiin mukaan talviseen puuhapäivään Kirkkopuistoon, jossa myös sytytettiin lasten koristelemat sata kynttilää. Kesän ajan Naantalin Energian henkilökunta kiersi paikkakunnan erilaisia tapahtumia, joissa esiteltiin asentajan työvälineitä ja yhtiön toimintaa. Yhtiön infopisteellä vierailleet saivat halutessaan osallistua myös arvontaan, jossa pääpalkintona arvotaan 12. joulukuuta voittajan valinnan mukaan joko vuoden sähköt tai sähkökäyttöinen polkupyörä.


– Juhlavuosi on ollut hyvin näkyvillä asiakaslehdessämme sekä nettisivuillamme. Olemme etsineet myös kaupunkilaisten tarinoita siitä, miten sähkö on vaikuttanut heidän elämäänsä. Näitä tarinoita on hyödynnetty huhtikuussa julkaistussa 100-vuotishistoriikissamme. Sähkön historiaan on voinut tutustua myös näyttelyssämme Naantalin museossa, Pasi Haarala kertoo.Takaisin
Ota yhteyttä