Siirry sisältöön

Juhlavuoden voitot arvottu

Julkaistu: 17.12.2012

Naantalin Energia on juhlinut satavuotista taivaltaan yhdessä kaupunkilaisten kanssa. Kesän ajan Naantalin Energian henkilökunta kiersi paikkakunnan tapahtumia, joissa esiteltiin yhtiön toimintaa. Yhtiön infopisteellä vierailleet saivat osallistua arvontaan, jonka pääpalkintona oli voittajan valinnan mukaan joko vuoden sähköt tai sähkökäyttöinen polkupyörä.

Arvonta suoritettiin keskiviikkona 12.12.2012 klo 12. Onnetar suosi naantalilaista Tomi Toivosta ja raisiolaista Sirkka Liljavaaraa. Tomi Toivonen voitti vuoden sähköt ja Sirkka Liljavaara sähköavusteisen polkupyörän. Onnittelut voittajille!


Juhlavuosi huipentuu joulun alla


– Juhlavuosi huipentuu valotapahtumaan. Kutsumme kaupunkilaiset seuraamaan, miten valot syttyvät siellä, missä kaikki alkoi sata vuotta sitten. Nähdään Naantalin Itsenäisyydenpuistossa tiistaina 18.12. klo 18.30, toivottaa toimitusjohtaja Pasi Haarala.


Naantalin Energian juhlavuoden arvonnan viralliset valvojat olivat Varsinais-Suomen poliisilaitoksesta konstaapelit Saarinen ja Kokko. Onnettarena toimi Eeva Suvanto Naantalin Energiasta.Takaisin
Ota yhteyttä