Siirry sisältöön

Uusin SÄHKÖVIESTI on jaossa

Julkaistu: 28.9.2012

Asiakaslehtemme Sähköviestin kolmas numero on ilmestynyt

Asiakaslehtemme tärkeinä rooleina ovat energian järkevän käytön opastaminen, laitevertailut sekä paikalliset, Naantaliin liittyvät juttuaiheet. Omilla jutuillamme tuomme omaa työtämme tutummaksi ja läheisemmäksi. Naantalissa toimivana yrityksenä näymme katukuvassa lähinnä yhtiön autojen ja asentajien kautta, asiakaslehden välityksellä on tätä toimintaa mukava esitellä laajemminkin. Samalla henkilöstömme tulee tutummaksi.


Oleellinen osa lehteä ovat tänä vuonna olleet paikallisen sähkötoiminnan satavuotiseen taipaleeseen liittyvät artikkelit. Tässä numerossa ovat vuorossa 1960., 1970- ja 1980 -luvut.


Pääjuttumme kertoo Aurinkotien katuvalaistuksesta, heti kannesta alkaen. Kerromme myös juhlavuoden kesäkiertueesta ja 1.10. alennetusta sähkön hinnasta. Mukana toki pääkirjoituksemmekin. Lue lisää: Lue sähköinen asiakaslehtemme tästä


Lehdessä on myös lukijatutkimus, jolla kartoitamme asiakkaiden mielipiteitä lehdestä. Osallistujien kesken on arvonta. Lue lisää täältä:Takaisin
Ota yhteyttä