Siirry sisältöön

Teemanäyttely Naantalin museossa 9.10.2012 alkaen

Julkaistu: 20.9.2012

Järjestämme Naantalin museossa teemanäyttelyn "Naantalin 100 sähköistä vuotta" 9.10.2012 alkaen.

Yhteistyössä Naantalin museon kanssa kokoamme teemanäyttelyn sähköistymisen historiasta Naantalissa. Kokoamme kuvia ja tekstejä historiikistamme, esittelyssä on vanhoja työkaluja, mittareita, sähkölaitteita ja kodinkoneita sekä vaurioituneita sähköverkon osia. Tällä kertaa näyttelyssä on myös lupa koskea esineitä!


Näyttely on avoinna tiistaista 9.10. alkaen, arkisin klo 13-17.


Energiansäästöviikon teemapäivän, ns. Energiapäivä pidetään keskiviikkona 10.10. klo 12-18, jolloin yhtiömme henkilökunta on paikan päällä antamassa energian järkevään käyttöön vinkkeja ja materiaalia. Lisäksi tuolloin voi osallistua juhlavuoden arvontaan, jossa pääpalkintona on vuoden sähköt tai sähköavusteinen polkupyörä.


Lisätiedot: Pasi Haarala, pasi.haarala a naantalinenergia.fi tai 02 436 2911.
Takaisin
Ota yhteyttä