Siirry sisältöön

Viikonvaihteen ukkosmyrskyt pyyhkivät Naantalin yli

Julkaistu: 30.7.2012

Ukkosmyrskyt koettelivat aluettamme, mutta vältyimme sähköhäiriöiltä

Viikonvaihteessa 28.-29.7. oli kesäisten ukkosmyrskyjen tuomaa dramatiikkaa: pimeyttä, loistavaa välkettä, rummuttavaa sadetta ja melkoista ukkosen jyskettä. Monien mielestä kaunis luonnonilmiö on myös haitallinen ja jopa vaarallinen, jos niikseen tulee...


Naantalin Energian verkkoalueella vältyimme onneksi häiriöiltä. Sähköt pysyivät päällä ja ihmisten elämä pystyi jatkumaan normaalisti. Onneksemme yksikään salama ei osunut keskeisiin verkostorakenteisiimme tai sähköverkkomme lähelle. Alueemme verkostoa on jo vuosikymmeniä rakennettu maan alle kaapeliin ja suojaukset on pyritty tekemään mahdollisimman tehokkaiksi.


Pyrimme näin toimimaan myös jatkossa. Lämmintä syyskesää!Takaisin
Ota yhteyttä