Sähköammattilaiset tavattavissa kesätapahtumissa

Julkaistu: 14.6.2012

Satavuotias Naantalin Energia jatkaa juhlavuottaan jalkautumalla kotikaupunkinsa kesätapahtumiin. Tavoitteena on tavata naantalilaisia ja kesävieraita, kertoa sähköammattilaisten työstä ja opastaa sähköön liittyvissä asioissa. Arvonnassa voi voittaa vuoden sähköt tai sähköpolkupyörän.

Naantalin Energia on mukana neljässä kesätapahtumassa eri puolella Naantalia. Tapahtumissa Naantalin Energian ammattilaiset kertovat sähkötarjouksista ja sähköasentajan työstä sekä esittelevät asentajien työkalustoa ja autoa. Paikan päällä voi tutustua esimerkiksi tolppakenkiin, joita asentajat tarvitsevat kiivetessään sähkötolppiin. Esillä on myös vuoden pääarvonnassa voittona oleva Tunturi Forte Premium -sähköpyörä, jonka arvo on noin 2 000 euroa.


– Yksi yhtiömme arvoista on paikallisuus, ja sitä haluamme toteuttaa osallistumalla kesäkiertueeseen. Näin pääsemme tapaamaan mahdollisimman monia asiakkaitamme henkilökohtaisesti, mihin yhdet isot juhlat eivät olisi antaneet mahdollisuutta, kertoo Naantalin Energian toimitusjohtaja Pasi Haarala.


Naantalin Energian kesäkiertue starttaa lauantaina 16. kesäkuuta, jolloin järjestetään Livonsaari-päivä. Mukana ollaan myös Jaakonmarkkinoilla Rymättylässä sekä Naantalin Unikeon markkinoilla heinäkuussa. Kiertue päättyy elokuussa Merimaskussa vietettävään muinaistulien tapahtumaan.


Naantalin Energia on mukana seuraavissa Naantalin alueen tapahtumissa:

- Livonsaari-päivä ja savukalamarkkinat lauantaina 16. kesäkuuta klo
10 - 14, Livonsaaren Seurantalo, Velkua
- Jaakonmarkkinat lauantaina 21. heinäkuuta klo 10 - 14, Rymättylän VPK:n ranta
- Unikeon markkinat perjantaina 27.heinäkuuta klo 7 - 15, Naantali ranta ja vanhakaupunki
- Muinaistulien tapahtuma sunnuntai 19. elokuuta 12 - 16, Kollolan kotiseututalo, Merimasku (osa Saaristokulttuuriviikkoa)


Juhlavuosi jatkuu


Naantalin Energia viettää 100-vuotisjuhlavuottaan kuluvana vuonna. Naantalin kaupunginvaltuusto perusti Naantalin kaupungin sähkölaitoksen 26. kesäkuuta 1912, ja sähkötoiminta alkoi jouluaattona 1912 kaupungin jouluvalojen sytyttämisestä.


Huhtikuussa julkaistiin yhtiön 100-vuotishistoriikki, jonka sähköiseen versioon voi tutustua Naantalin Energian internetsivuilla ja painettuun kirjaan yhtiön toimistossa tai paikallisissa kirjastoissa. Lyhennelmä on jaossa kesäkiertueen tapahtumissa. Kesäkiertueen jälkeen juhlavuotta jatketaan järjestämällä tapahtumia valtakunnallisen energiansäästöviikon aikana lokakuussa. Juhlavuoden huipennus nähdään joulun alla.


Lisätietoja: toimitusjohtaja Pasi Haarala, Naantalin Energia Oy, puh. 02 436 2911Takaisin
Ota yhteyttä