Siirry sisältöön

Naantalilaislapset valon tuojina - sata kynttilää Kirkkopuistoon

Julkaistu: 7.3.2012

Naantalin Energian juhlavuoden tapahtumat käynnistettiin Kirkkopuistossa naantalilaispäiväkotien lasten kanssa keskiviikkona 7. maaliskuuta.

Ruonan, Raatihuoneenkadun, Keskustan ja Kreivinniityn päiväkotien lapset toivat Kirkkopuistoon lähes sata itsekoristelemaansa kynttilää, jotka sytytettiin juhlavuoden kunniaksi.Tarkoituksena on muistuttaa kaupunkilaisia siitä, että Naantalissa sähkövalot syttyivät ensimmäisen kerran sata vuotta sitten.


Lapsille oli järjestetty myös muuta mukavaa talvista puuhaa. Liukurit olivat ahkerassa käytössä pienten mäenlaskijoiden alla. Välissä maistuivat pullat ja mehut. Paikalla oli myös Naantalin Energian sähköasentaja autonsa kanssa, jossa lapset pääsivät kyselemään sähköasentajan työstä sekä katsomaan asentajan työkaluja.


Kuvia tapahtumasta näet alla olevaa linkkiä klikkaamalla.

Talvitempaus KirkkopuistossaTakaisin
Ota yhteyttä