Siirry sisältöön

Paikalliset ja alueelliset energiayhtiöt pitävät yhdessä asiakkaan puolta

Julkaistu: 7.1.2012

"Naantalin Energia on Paikallisvoima ry:n jäsen ja haemme sieltä yhteistyön voimaa vaikuttamiseen", Pasi Haarala.

36 paikallista ja alueellista sähköyhtiötä ovat perustaneet tänä syksynä Paikallisvoima ry:n tuodakseen paikallisen näkökulman suomalaiseen ja eurooppalaiseen energiakeskusteluun. Oma paikallinen energiayhtiösi XXX on yksi Paikallisvoiman jäsenyhtiöistä.


- Haluamme muistuttaa päätöksentekijöitä siitä, että kaikilla energiaratkaisuilla on myös paikallinen merkitys. Tällä hetkellä pienten yhtiöiden näkökulma ei kuulu keskustelussa riittävästi, toteaa Paikallisvoiman puheenjohtaja Juha Lindholm.


Paikallisvoiman jäsenyhtiöillä on yhteensä noin puoli miljoonaa asiakasta. Paikallisvoiman jäsenet ovat myös merkittäviä työllistäjiä 1 400 työntekijällään. Vuonna 2010 jäsenyhtiöt investoivat alueilleen yhteensä 140 miljoonan euron edestä. Paikallisvoiman jäsenyhtiöt kattavat koko Suomen.


Paikallisvoiman asialistan kärjessä ovat aidon kilpailun edistäminen pohjoismaisilla sähkön vähittäismarkkinoilla ja kotimaisten polttoaineiden arvostuksen kohottaminen. Molempien asioiden puolesta toimiminen puolustaa asiakkaan etua. Hyvin toimiville sähkömarkkinoilla asiakkaalla on varaa valita vapaasti monien eri kokoisten ja eri tavalla toimivien yhtiöiden väliltä sähköntoimittajansa. Kotimaisilla polttoaineilla, puulla ja turpeella, parannetaan Suomen energiaomavaraisuutta ja vähennetään öljyriippuvuutta. Tämä vähentää asiakkaan riskiä kärsiä yllättävistä sähkön ja lämmön hinnannousuista.


Voit tutustua Paikallisvoimaan ja sen ajamiin asioihin tarkemmin osoitteessa Paikallisvoima ry.Takaisin
Ota yhteyttä