Siirry sisältöön

Naantalin Energia sijoittui kolmanneksi energiayhtiöiden asiakastyytyväisyystutkimuksessa

Julkaistu: 30.1.2012

Naantalin Energia sai kolmanneksi parhaan arvosanan energiayhtiöiden asiakastyytyväisyystutkimuksessa omalla toimialallaan sähkön kokonaistoimittajana.

Kokonaisarvosanaksi Naantalin Energia sai arvosanan 3,77, kun kaikkien sähköyhtiöiden keskiarvo oli 3,55 asteikolla 1-5. Tutkimukseen osallistui 36 sähköyhtiötä. Asiakkaat olivat erityisesti tyytyväisiä Naantalin Energian asiakaspalvelun ja henkilöstön tavoitettavuuteen sekä ammattitaitoon.


Tiedot käyvät ilmi Energiateollisuus ry:n tutkimustoimisto IROResearch Oy:llä teettämästä energiayhtiöiden asiakastyytyväisyystutkimuksesta.


- Asiakastyytyväisyyttä on energiayhtiöissä mitattu pitkään, ja ensimmäistä kertaa pääsimme kolmen parhaan joukkoon. Pienenä ja paikallisena toimijana meitä on helppo lähestyä niin puhelimella kuin kävelemällä ovesta sisään. Laadukas asiakaspalvelu on toiminnallemme tärkeää, siinä myös Naantalin kaupunki odottaa meidän onnistuvan, Naantalin Energian toimitusjohtaja Pasi Haarala kertoo.


Naantalin Energia on tänä vuonna parantamassa erityisesti hätätilannetiedotusta.


- Vaikka kyselyn tulos oli kannaltamme hyvä, aina pitää parantaa. Tapaninpäivän myrskyn oppeina olemme varaamassa lisäresursseja hätätilanteissa asiakaspalveluun, jotta päivystyspuhelin ei ruuhkaudu. Samoin otamme käyttöön nauhoitteet hätätilannetiedotuksessa, Haarala sanoo.


Asiakastyytyväisyystutkimuksessa mukana 36 yhtiötä


Asiakastyytyväisyystutkimus toteutettiin syksyllä 2011 ja tutkimukseen haastateltiin reilu 7 700 kaikkiaan 36:n eri sähköyhtiön asiakasta. Eri yhtiöissä selvitettiin erikseen sähkön myynnin, sähkön siirron, kokonaistoimituksen tai kaukolämmön asiakkaiden tyytyväisyyttä.


Tutkimukseen osallistuneista 36:ta sähköyhtiöstä kolme parasta yhtiötä toimialalla sähkön kokonaistoimitus (siirto ja myynti) olivat:


1. Kymenlaakson Sähkö Oy

2. Köyliön-Säkylän Sähkö Oy
3. Naantalin Energia Oy


Lisätietoja valtakunnallisesta tutkimuksestaTakaisin
Ota yhteyttä