Naantalin Vuokratalot Oy: "Sähköyhtiön ihmisläheinen ote tekee yhteistyöstä helppoa"

Naantalin Vuokratalot Oy on Naantalin kaupungin omistama itsenäisesti toimiva osakeyhtiö, joka tarjoaa seudun asukkaille vuokra-asuntoja erilaisiin tarpeisiin. Yhteistyössä Naantalin Energian kanssa korostuu kokonaisedullisten palvelujen ja asiakaslähtöisyyden merkitys.

Yli 20 vuotta toiminut Naantalin Vuokratalot Oy on tehnyt yhteistyötä Naantalin Energian kanssa jo useiden vuosien ajan. Yhtiöllä on hallinnassaan 36 kiinteistöryhmää, joissa on yhteensä yli 900 asuntoa. Yhteys Naantalin Energiaan on luonteva jo asuntojen sijainninkin takia, sillä Naantalin Vuokratalojen asiakkaat asuvat pääosin Naantalin Energian sähkönjakeluverkossa

– Naantalin Energia on paikallisena sähköyhtiönä juuri sopivan kokoinen palvelemaan meidän asiakkaidemme tarpeita. Arvostamme erityisesti sitä, että vasteajat ovat lyhyitä ja palvelukokonaisuus on kokonaisedullinen. Silloin se on myös asiakkaillemme edullisempaa, Naantalin Vuokratalot Oy:n toimitusjohtaja Jouni Ottosson arvioi

Paikallisuus arvossaan

Ottosson painottaa paikallisuuden tärkeyttä sähköyhtiössä.
– Onhan se merkittävä seikka, että oman kaupungin asukkaita palvellaan aidosti ja ihmisläheisesti. Mielestäni on ollut hienoa, että puolin ja toisin olemme onnistuneet löytämään luontevat tavat kommunikoida ja huolehtia yhteistyön sujuvuudesta, Ottosson toteaa.

Kuin omaa perhettä

Paikallisuuden lisäksi Naantalin Energian asiakaslähtöinen toimintatapa saa Naantalin Vuokratalot Oy:n kiinteistösihteeri Elena Blomqvistilta kiitosta.

– Naantalin Energialla asiakaspalvelussa vastaavat oikeat ihmiset ja omaan asiaansa saa vastauksen nopeasti. Asiakkaista pidetään huolta, ja palvelumalli on suorastaan perheenomainen. Pieni ja jouheva yhtiö pystyy ottamaan asukkaidemme asiat hoitaakseen ilman viivettä, joka usein isommissa sähköyhtiöissä on väistämätöntä, Blomqvist luettelee.

Yhteistyötä tehdään Naantalin Energian ja Naantalin Vuokratalojen välillä tiiviissä tahdissa. Muuttoja tarjolla oleviin vuokra-asuntoihin on 10–15 kuukaudessa, joten yhteydenpito on viikoittaista.

– Tieto tarvittavista muutoksista saavuttaa Naantalin Energialla heti oikean ihmisen ilman välikäsiä. Esimerkiksi uuteen kotiin muuttavista on pidetty hyvää huolta niin, että heillä on heti muuttopäivästä alkaen sähköä käytettävissään. Toisaalta Naantalin Energiasta on otettu myös aktiivisesti yhteyttä, jos jollain asiakkaalla ovat sähkönkulutustiedot kasvaneet poikkeuksellisen suuriksi. Tämä jos mikä on henkilökohtaista palvelua ja huolenpitoa, Blomqvist kertoo.

Naantalin Vuokratalot
Ota yhteyttä