”Ei ole tarvinnut sähköä kilpailuttaa”

Vepsän perhe on ollut Naantalin Energian asiakas jo 15 vuotta. Kilpailukykyiset hinnat ja hyvä palvelu ovat pitäneet perheen tyytyväisenä. 

Naantalilaiseen Vepsän perheeseen kuuluvat vanhemmat, kolme lasta ja koira. Perhe asuu omakotitalossa, jonka he rakensivat Soinisiin vuonna 2004. Pasi Vepsä muistelee, että he ovat olleet Naantalin Energian asiakkaita jo yli 15 vuoden ajan. Siitä ajasta 13 vuotta on kulunut omakotitalossa asuen.  

Määräaikainen sopimus on nyt sopivin

– Alkuvaiheessa, kun teimme sähkösopimusta, vertailimme tietysti hintoja. Senkin jälkeen hintoja on tullut seurattua, mutta aktiivisesti emme ole sopimusta kilpailuttaneet. 

– Ei ole ollut tarvetta, kun Naantalin Energian hinnat ovat olleet erittäin kilpailukykyisiä, Vepsä kertoo. Perheellä on ollut pitkään toistaiseksi voimassa oleva sähkösopimus. Nyt tuli ajankohtaiseksi vaihtaa tuotetta, sillä markkinahinta on hyvä määräaikaisen sopimuksen kiinteäksi hinnaksi. 

– Sopimus on kaksivuotinen eli markkinahintojen mukaan mennään. Naantalin Energian hinnat ovat valtakunnan keskitasoa ja pysyneet kilpailukykyisinä, Vepsä summaa. 

Paikallisuus on pienen kaupungin etu

Pasi Vepsä pyrkii suosimaan paikallisia toimijoita muissakin kuin energiavalinnoissa. Paikallisuus on pienen kaupungin etu, jota kannattaa hyödyntää.  

– Ostan mielelläni palveluita paikallisilta yrittäjiltä, kunhan hinta ja laatu ovat kohdallaan, hän kertoo.  

Hinta, laatu ja palvelu

Myös palvelun taso ratkaisee. Vepsä kehuu Naantalin Energian joustavaa toimintaa ja hyvää palvelua.  

– Naantalin Energian henkilökunnan saa suorista numeroista nopeasti kiinni aina kun tarvitsee, hän kiittelee. Vepsä arvelee, että paikallisuus tulee monella alalla vielä lisääntymäänkin. Paikallisuus näkyy usein suoraan parempana palveluna.  

– Itsepalveluperiaatteella toimivien palvelujen suosion katto on ehkä jo saavutettu. Oma kiire on kaikilla lisääntynyt, joten ihmiset tuntuvat kaipaavan taas sitä oikeaa palvelua, Vepsä pohtii.

Naantalin Energia Pasi Vepsa

Naantalin Energian pitkäaikainen asiakas Pasi Vepsä.

Ota yhteyttä