Naantalin Energian Asiakastiedote

Asiakastiedotteemme jaetaan Nastan välissä.

Olemme siirtyneet entistä naantalilaisempaan asiakastiedotukseen. Teemme kiinteää yhteistyötä omistajamme eli Naantalin kaupungin julkaiseman NASTA-tiedotuslehden kanssa. Aiemmin asiakkaillemme jaettua Sähköviestiä emme enää julkaise. Tiedottaminen on sekä kustannustehokkaampaa ja että entistä paikallisempaa.

Kaikki asiakkaamme - ja laajentuneen jakelun ansiosta - KAIKKI naantalilaiset saavat Naantalin Energian Asiakastiedotteen kaksi kertaa vuodessa: toisen talvella ja toisen syksyllä. Tiedotteemme on nelisivuinen julkaisu, ja se jaetaan NASTAn keskiaukeaman välissä. 

Asiakastiedotteestamme tehdään lisäksi sähköinen Uutiskirje, jonka jakelu tapahtuu asiakastietojärjestelmäämme kirjattuihin sähköpostiin. Jakelu laajenee myös sen tilaaville asiakkaille. Uutiskirjeen voit tilata täältä.

Muutos toteutettiin yhteiskumppanimme Viestintätoimisto Telegraafin osaamisella. Telegraafi on turkulais-naantalilainen viestintäalan moniosaaja, jonka kanssa olemme tehneet yhteistyötä jo useita vuosia.

Tiedotamme toki edelleen paikallisissa medioissa ja internet-sivuillamme.

Hyviä lukuhetkiä - uusin Asiakastiedotteemme on ilmestynyt syyskuussa Nastan välissä. Voit selata näköislehteä täältä ja pääjutut löydät myös vasemmasta sivuvalikosta.

Selaa uusinta lehteä!

Nro 2/2017

Nro 1/2017

Nro 2/2016

Nro 1/2016

Haluatko saada tiedotteemme sähköpostiisi?

Tilaa uutiskirje täältä

Rekisteriseloste

Ota yhteyttä