Yläkuvan otsikko

Tietoa muuttajalle

Tee uusi sähkösopimus noin kahta viikkoa ennen muuttopäivää, jotta varmistat sähkön saatavuuden heti muuttopäivänä.

Myös poismuuttoilmoitus on hyvä tehdä ajoissa ennen muuttopäivää, ettet joudu maksamaan uuden asukkaan sähkönkulutusta.

Muuttaessasi saman sähköyhtiön alueella, tee muuttoilmoitus omalle sähköyhtiöllesi. Muuttaessasi uuden sähköyhtiön alueelle, tee uusi sopimus alueen sähköyhtiön kanssa tai muun haluamasi sähkönmyyjän kanssa. Sähkön siirron hoitaa aina paikallinen verkonhaltija: Naantalin alueella Naantalin Energia Oy.

Muista myös irtisanoa vanhan asuntosi sähkösopimus. Jos vanhassa tai uudessa asunnossasi ei ole etäluettavaa mittaria, niin ilmoita sähkömittarilukema sähköyhtiöösi juuri ennen muuttoasi.

Sinulla voi olla yhtä aikaa voimassa oleva sähkösopimus sekä uuteen että vanhaan asuntoosi esimerkiksi remontoinnin ajan.

Huomioithan, että kaikissa taloyhtiöissä ja asunnoissa sinun ei tarvitse tehdä sähkösopimusta itse, vaan maksat sähkömaksua taloyhtiölle tai vuokranantajalle, joka on tehnyt sähkösopimuksen puolestasi.

Kiinteistön ostajalle

Kiinteistön ostaessasi on helpointa siirtää sähköliittymä kaupan yhteydessä uudelle omistajalle ja merkitä liittymä osaksi kauppakirjaa. Sähköliittymä on irtainta omaisuutta eikä siirry automaattisesti kiinteistökaupan yhteydessä uudelle omistajalle.


Tee muuttoilmoitus


Tee sähkösopimus

Avainsanat Liittymä , Muuttoilmoitus, Sähkön myyjä , Verkonhaltija
Ota yhteyttä